Om oss/vår vision

Vibrera har som vision att vara Sveriges sexigaste och samtidigt mest ödmjuka varuhus gällande erotik, hälsa och glädje. Vårt koncept ska inspirera älskande, drömmare och miljömedvetna kvinnor och män. Vi firar sexuell frigörelse och kärlek till den och de vi älskar oavsett kön. Vi hyllar erotik och ser den som hälsofrämjande. För oss på Vibrera är det viktigt att kvalité och stil går hand i hand med säkra och testade produkter för både människa och miljö.

Namnet Vibrera kommer från vår tro att livet, både fysiskt och psykiskt, är en bergodalbana. Stunder i gränslandet, när vi verkligen känner oss levande är stunder som vibrerar. Inspirationen till Vibrera kommer från vårt intresse för hälsa och välbefinnande som tillsammans med ödmjukhet inför naturens storslagenhet och överlevnad är självklara källor. Vårt utbud eftersträvar att ge verktyg som fyller på den sexuella energin utan negativ inverkan på moder jord. Källor till livets stora gåvor som verkligen kan få oss att vibrera.

Vibrera.se ägs av ett familjeföretag som heter Seven Year Vision AB med organisationsnummer 559017-5799.

Vibreras etiska riktlinjer

Vibrera säljer inte porr. Vi tar ett aktivt avstånd från en industri som vi anser kränker.
I vårt varuhus ska man kunna navigera sig runt i en smakfull och modern miljö.
Vibrera är ett företag som är politiskt oberoende.

Vibreras miljöpolicy

Vibrera äger inga fabriker. Vi köper produkter från fristående leverantörer. Vi arbetar för att skapa långsiktiga förbättringar för både människor och miljö från distributionskedjan genom att efterfråga verifikat och dokumentation från våra leverantörer. Vibrera söker i största möjliga mån att samfrakta internationella leveranser i syfte att bidra till minskade utsläpp. Vi sophanterar, återvinner och återbrukar i vår frakthantering.

Vibrera arbetar medvetet för en miljö och ftalatfri produktportfölj.

diskret och snabb leverans
Betala säkert
Nöjd kund - öppet köp
Trygg handel av sexleksaker