köpa glidmedel online

Köpa glidmedel online

Det finns en uppsjö av olika sorters glidmedel online och vi erbjuder de flesta varianter som finns på marknaden. Att använda glidmedel är ett effektivt och skönt hjälpmedel som ökar den sexuella upplevelsen. De finns bland annat smaksatta, med kyleffekt, avslappnande effekt och de är antingen vattenbaserade eller silikonbaserade. Glidmedel gör att friktionen vid sex blir mindre och minskar även risken för nötning av slemhinnorna, vilket kan kännas obehagligt. Sex ska aldrig göra ont och genom att köpa glidmedel kan du njuta maximalt utan någon eventuell smärta. Det är också bra att ha med glidmedel vid användning av olika sexleksaker som ju är naturligt torra där extra glid ofta behövs.

Om du inte är säker på vilket sorts glidmedel du ska köpa är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst online. Vi hjälper dig gärna att välja rätt utifrån dina behov och önskemål.

Köpa glidmedel online – Alltid diskret, snabbt och tryggt

Att köpa glidmedel online hos oss innebär att kan du vara helt säker på att vi tar hänsyn till din integritet och behovet av att vara diskret när du handlar. Vi behandlar alla beställningar och leveranser så dämpat det går där vi som avsändare inte tar onödigt stor plats. Det ska vara tryggt och enkelt att köpa glidmedel online och vi förstår våra kunders behov av att inte vilja skylta med sina inköp. Du kan alltid lita på vår personal, som har hög kompetens och tystnadsplikt. Självklart tillämpar vi full returrätt. Du kan läsa mer om våra Betalnings- och leveransvillkor här.

Det är enkelt att köpa glidmedel hos oss online

Vi strävar efter att vara en webbshop i framkant när det kommer till att köpa glidmedel online och tar gärna emot dina synpunkter och önskemål om det är något du saknar i vårt sortiment. Har du några övriga frågor inför ditt köp är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Några av våra produkter i kategorin ”glidmedel”


Se fler glidmedel här

diskret och snabb leverans
Betala säkert
Nöjd kund - öppet köp
Trygg handel av sexleksaker